Menu Sluiten

Hoe Evalueer Je De Prestaties Van Een Facility Management Team

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren.

Professionele ondersteuning, begeleiding en advies voor gebouweigenaars

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren. Daarom denken we verder, lopen we hard en zoeken we samen naar de beste samenwerking.

In de professionele werkomgeving is een directe beschikbaarheid van informatie en diensten de norm. De beleving is hierbij een vereiste en als het kan nog iets extra leveren. Om als organisatie een aantrekkelijke gebouwbeheerder/werkgever te worden en/of te blijven, zult u op deze ontwikkeling willen inspelen. Prorem ondersteunt u daarbij met de juiste oplossingen : op zowel strategisch, tactisch als uitvoerend niveau.

Onze werkdomeinen:

Consulting

Deeltijds ingeschakeld; voltijds betrokken! Een correct advies brengt geld op!
Niet iedereen heeft nood aan een fulltime gebouwbeheerder of –afdeling. Of u heeft er één maar de ruimte ontbreekt om nieuwe projecten op te starten of lopende projecten af te ronden? U heeft een gebrek aan de juiste specialisatie om een specifiek project op te starten! Wij staan voor u klaar…

Samenwerking: binden en verbinden

Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid voor onze klanten. Door regelmatig met elkaar te praten en dan ook goed door te vragen achterhalen we de behoeften van onze klanten. We vertalen deze behoeften en wensen van onze klanten naar oplossingen in dienstverlening. Voor de oplossing op maat is bijna steeds samenwerking vereist en gaan wij voor sterke partnerships.

Samen het verschil maken?

Meer informatie over onze diensten en tarieven kan via een offerteaanvraag. Contacteer ons vrijblijvend.

90481839048183

Meer info

tags: Advies Gebouweigenaars – Brandpreventie – Diensten Facility Management – Facility Management – Gebouwbeheer – 

Wenst u meer info over hoe evalueer je de prestaties van een facility management team kijk dan vlug op https://www.prorem.be | Hoe Evalueer Je De Prestaties Van Een Facility Management Team

Gebouwbeheer: Hoe evalueer je de prestaties van een Facility Management Team?

Als het gaat om het beheren van een gebouw, is het hebben van een goed presterend facility management team van vitaal belang. Dit team zorgt ervoor dat alle aspecten van een gebouw goed functioneren, van onderhoud en reparaties tot facilitaire diensten zoals schoonmaak en beveiliging. Maar hoe beoordeel je nu eigenlijk de prestaties van een facility management team? In dit artikel geven we je enkele handige tips.

Het belang van evaluatie

Een goed presterend facility management team zorgt niet alleen voor een efficiënt beheer van een gebouw, maar kan ook bijdragen aan de tevredenheid van de gebruikers en huurders van het gebouw. Het is daarom belangrijk om regelmatig de prestaties van het team te evalueren.

Door de prestaties te evalueren, kun je eventuele verbeterpunten identificeren en aanpakken voordat ze uitgroeien tot grotere problemen. Bovendien kan het bijdragen aan een hogere kwaliteit van dienstverlening en meer tevredenheid bij gebruikers en huurders.

Stap 1: Bepaal de doelstellingen

Voordat je begint met het evalueren van de prestaties, is het belangrijk om duidelijke doelstellingen te formuleren. Wat zijn de verwachtingen die je hebt van het facility management team en welke doelen moeten zij behalen? Door deze doelstellingen helder te formuleren, kun je later beoordelen of het team deze doelen heeft behaald.

Stap 2: Monitor de prestaties

Een goede manier om de prestaties van een facility management team te evalueren, is door het monitoren van hun werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld door regelmatige controles uit te voeren op de staat van onderhoud en het naleven van de contractuele verplichtingen. Hierdoor kun je eventuele problemen of tekortkomingen snel identificeren.

Daarnaast kunnen ook gebruikers en huurders van het gebouw feedback geven over de dienstverlening van het facility management team. Dit kan bijvoorbeeld via enquêtes of persoonlijke gesprekken. Door deze feedback serieus te nemen, kun je een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de dienstverlening en mogelijke verbeterpunten.

Stap 3: Analyseer de resultaten

Na het monitoren van de prestaties en het verzamelen van feedback, is het tijd om de resultaten te analyseren. Zijn de doelen behaald en zijn er eventuele verbeterpunten geïdentificeerd? Het is belangrijk om alle bevindingen nauwkeurig te bekijken en te beoordelen of er actie moet worden ondernomen.

Stap 4: Bespreek de resultaten met het team

Het is van groot belang om de resultaten van de evaluatie te bespreken met het facility management team. Dit biedt de mogelijkheid om feedback te geven, eventuele problemen te bespreken en verbeterpunten te benoemen. Door dit in een open en constructief gesprek te doen, kun je samen werken aan een betere dienstverlening.

Stap 5: Maak concrete actiepunten

Na het bespreken van de resultaten is het tijd om concrete actiepunten te formuleren. Wat moet er precies veranderen of verbeterd worden? Welke stappen moeten er worden genomen om dit te bereiken? Door deze actiepunten duidelijk te formuleren en te communiceren met het team, kun je ervoor zorgen dat verbeteringen daadwerkelijk worden doorgevoerd.

Conclusie

Het evalueren van de prestaties van een facility management team is essentieel voor een efficiënt beheer van een gebouw. Door duidelijke doelstellingen te formuleren, de prestaties te monitoren en feedback te verzamelen, kun je eventuele tekortkomingen identificeren en aanpakken. Het is belangrijk om deze evaluatie regelmatig uit te voeren om ervoor te zorgen dat het facility management team optimaal blijft presteren en bijdraagt aan een succesvol beheer van het gebouw.

Wil je meer weten over gebouwbeheer en de rol van facility management? Neem dan eens een kijkje op onze website. Bij Prorem BVBA bieden we professionele ondersteuning op het gebied van facility management en kunnen we je helpen bij het behalen van jouw doelen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Hoe evalueer je de prestaties van een facility management team

!–StopPubText–>.